Voor wie

Ik schrijf en redigeer voor bedrijven en organisaties die er zelf niet aan toekomen om teksten te schrijven.

Het up to date houden van jouw website en social media is een tijdrovende klus wat niet altijd lukt. Simpelweg omdat die ene opdracht af moet, klanten gaan voor. Daarnaast ligt je administratie nog op je te wachten. Bovendien heb je geen marketingafdeling die het voor je uit handen kan nemen. 

Achter de schermen

Toch loont het om te investeren in jouw website en social media. Want steeds meer mensen kopen een product of dienst online. Voordat iemand tot aanschaf overgaat, gebeurt er al veel achter de schermen. Klanten speuren naar de juiste informatie. Bijvoorbeeld: wat zijn de technische details, wat is levertijd, waar is het te krijgen, wat zijn de kosten, welke aanbieders zijn er, wat zeggen de reviews. Alles wordt met elkaar vergeleken en daarna wordt er een keuze gemaakt. Het is prettig als de keuze uiteindelijk op jouw bedrijf valt, daar doe je het per slot van rekening voor. Oftewel, aandacht voor online content is erg belangrijk.

Digitale visitekaartje

Je overhandigt jouw digitale visitekaartje voordat je jouw potentiële klant ook maar één keer hebt gezien. Hoe wil jij overkomen naar jouw potentiële en bestaande klanten? 

Wil jij content op maat?

Ik help je graag, zodat jij meer tijd en energie overhoudt voor je vak!

Voor liefhebbers van statistieken

Dat online aanwezigheid belangrijk is, is algemeen bekend.  Liefhebbers van statistieken kunnen hieronder wat linkjes vinden.

Ik schrijf en redigeer voor bedrijven

Volgens het CBS heeft 94% van de bedrijven in 2018 een website. 
Er zitten miljoenen mensen op social media die koekeloeren naar die bedrijven. Ter illustratie: bijna 12 miljoen mensen kochten een product online in de eerste helft van 2021, en het worden er steeds meer. Online media zijn en worden daarom steeds belangrijker, zoals het overzichtje van Newcom ook laat zien.