Wat doe ik

Wat schrijf ik

Wil je graag regelmatig een nieuwsbrief versturen, maar door drukte lukt het hooguit twee keer per jaar?
Zou je wel eens een uitgebreid blog op je website willen voor je product of dienst, maar je weet niet hoe, of je vindt SEO ingewikkeld?
Heb je geen zin om berichten te tikken voor je social media?
Heb je een tekst klaarliggen, maar wil je graag dat iemand deze nakijkt?

Wat ik doe, is eenvoudig: ik verbeter en schrijf teksten, oftewel corrigeren, redigeren en tekstschrijven. Je kunt bij mij terecht voor alle online en offline uitingen zoals social media-berichten, blogs, webteksten, nieuwsbrieven, flyers etc.

Corrigeren en redigeren

Een tekst kan nog zo boeiend zijn, maar als er fouten in staan, kan dat storend werken. Als je zelf teksten schrijft, kunnen er vergissingen in sluipen waar je overheen kijkt. Of misschien vind je het ingewikkeld om die d’s en t’s goed neer te zetten. Dan is het handig om jouw tekst te laten nakijken op spelling, grammatica, interpunctie, schrijfstijl etc. Ik corrigeer en redigeer teksten zodat je zeker weet dat er geen fouten meer in staan.

Wil je het verschil weten tussen corrigeren, redigeren en tekstschrijven?

Tekstschrijven

Wat ik nog meer doe, en ook graag doe, is nieuwe teksten schrijven. Wil je graag blogs, maar heb je het erg druk of vind je schrijven een vervelende bezigheid? Of vind je het ingewikkeld om de teksten SEO-proof te krijgen? Ik schrijf, dat scheelt jou een hoop tijd, moeite en frustratie. Tijd en energie die je dan kunt besteden aan je vak en jouw klanten.

Dat zeg ik wel makkelijk, dat het een hoop tijd scheelt, maar dat is niet he-le-maal waar. In het begin zul je wat tijd in mij moeten investeren. Dan gaan we praten over wat je doet en waarom, sinds wanneer, wat je plannen zijn voor de toekomst, hoe je online wilt overkomen etc. Kortom, ik wil veel van je weten, zodat ik de tekst precies naar jouw wensen kan schrijven. Het goeie nieuws is, ik leer snel.

Meer weten?